Unique selling points

London, Sydney, Alcudia, Utrecht en Amsterdam. Vijf belangrijke steden uit mijn verleden. Omdat ik er gewoond, gewerkt of gestudeerd heb (of een combinatie van deze ;-). Geen impulsieve locaties maar goed doordachte keuzes. Keuzes die bepalend zijn geweest voor wie ik nu ben en wat ik nu doe maar ook inzicht geven in hoe ik ben.

Tel daarbij mijn reis door zes Aziatische landen (China, Vietnam, Cambodja, Laos, Thailand en Indonesië), mijn Duitse, Indonesische en Hongaarse roots bij op en je krijgt een aardig, unique beeld van me.

Maar wat maakt mij nog meer uniek zonder afgezaagd te klinken. Het oprichten van een eigen wandelclub waarmee ik elke maand een lange wandeling maak? Het organiseren van een yoga-wandelvakantie naar de Belgische Ardennen, wellicht?

Nou goed dan, een paar keywords om het af te maken: betrouwbaar, sociaal, vindingrijk, kritisch, zelfstandige teamspeler, theatraal onderlegd, grondig en flexibel.

Zo goed? Of toch maar liever een blik op mijn complete CV werpen? Of gelijk contact opnemen?

Tot ziens in ieder geval!